Buitenschoolse Opvang (4 - 13 jaar)

We vinden het belangrijk dat kinderen met plezier naar de opvang gaan en daar genieten van hun vrije tijd. Daarom leveren zij ook zelf input voor leuke activiteiten. Een potje lasergamen? Geen probleem! Pietengym? Komt voor de bakker! We houden ook van een feestje op zijn tijd. We doen er alles aan om jouw kind te laten spelen in een prettige en vertrouwde omgeving. Een plek waar je kind echt zichzelf kan zijn.

Wij bieden buitenschoolse opvang aan op het Venster. De kleine, gezellige bso-groep bestaat uit ongeveer twintig kinderen. Je kunt kiezen voor opvang tijdens de schoolweken, maar ook voor tijdens de schoolvakanties. De opvang tijdens de vakanties vindt plaats op de locatie van Kindcentrum Berglaren. Door op deze manier samen te werken tijdens de vakanties kunnen we de kinderen meer uitdaging bieden en meer leeftijdsgenootjes om mee te spelen. 

Goed om te weten: wij bieden op Kindcentrum Het Venster ook voorschoolse opvang (vso) aan. Dit houdt in dat je kind al welkom is vanaf 7:00 uur in de ochtend. 

Meer weten?
Meer informatie over onze buitenschoolse opvang vind je in onze folder bso

Je bent van harte welkom!
Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven en je wensen te bespreken. Vraag een rondleiding aan bij kindcentrumleider Joyce Martens via joyce.martens@stichtinggoo.nl of bel 0492 - 39 01 51. We nemen je graag mee op ontdekkingstocht door ons kindcentrum!

Aanmelden
Wil je je kind graag aanmelden voor de buitenschoolse opvang op KC Het Venster? Dat kan via het inschrijfformulier buitenschoolse opvang